O jumatate de kg de pulpa de porc tocata , 0 ceapa si vreo 3 catei de usturoi , suc de rosii , o lingura de bulion , sare , piper , oregano si busuioc , dupa preferinta puteti pune si pasta de ardei iute .
Deci , punem ceapa julien la calit in putin ulei , cand incepe sa se inmoaie adaugam usturoiul si la 2 min adaugam carnea .
Mai tragem si carnea un pic la tigaie pana isi schimba cloarea si apoi adaugam pasta de tomate si sucul de rosii .
Acum este momentul in care adaugam 2-3 frunze de dafin si lasam sa scada la foc mic amestecand din cand in cand in tigaie.Daca nu s-a fiert carnea pe placul dumneavoastra ,cand a scazut sosul , mai adaugati apa si mai lasati sa fiarba,.Cand este gata adaugati sarea, piperul , busuiocul si oregano .
Repede , scurt si la obiect , sa aveti pofta si nu uitati SA FITI IUBITI!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu