Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 10 mai 2014

Paste cu legume si parmezan la cuptor!

Legume ....paste ....smantana ....parmezan hmmmm suna bine !hai la TREABA.
Pai ia sa vedem ce avem nevoie.Legume congelate, de care gasiti , mexicane ...amestec de legume....sau pur si simplu un singur fel de care va e mai drag, smantana pentru gatit , eu folosesc Gran Cucina , parmezan , putin cascava , si bine inteles paste .
Ia sa vedem cum preparam . Punem la incins o tigaie cu ulei si adaugam legumele.
Le calim , le salam sa scada , iad daca vrem un pic mai moi mai adaugam putina apa.Punem apoi smantana dulce peste ele.
 Mestecam bine adaugam sare , piper si lasam sa mai fiarba un pic .

Intre timp punem o oala cu apa la fiert si cu un praf de sare in care vom fierbe pastele .Cand sunt gata fierte le dam sub jet de apa rece si le punem peste legume adaugam parmezan si amestecam totul.

Dam drumu la cuptor la 230 grade si apoi tapetam o tava cu pesmet (ungem tava cu putin ulei cu un servetel , punem o mana de pesmet si uniformizam sa se prinda pesmetul de tava )

Punem in tava preparatul obtinut radem cascaval deasupra , eu am pus si cateva felii de salam . bagam la cuptor pentru 15 - 20 de minute( in functie de cuptor ) pentru a gratina cascavalul .
Apoi bagam la cuptor pentru 15 - 20 de minute( in functie de cuptor ) pentru a gratina cascavalul . Sa aveti poftaaaaaaa.    




Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu